Indiegogo: Za Grčku do 12 sati sakupljeno 29.154 evra

Akcija koju je na poznatoj platformi za kolektivno finansiranje projekata pokrenuo Britanac Tom Fini do 12 sati danas sakupila je 29.154 evra za pomoć Grčkoj da otplati prispelih 1,6 milijardu Međunarodnom monetarnom fondu i tako izbegne bankrot.

Indiegogo

Učesnici akcije mogu da uplate od 3 do 100 evra i za uzvrat do avgusta dobiju razglednicu sa likom Aleksisa Ciprasa (3 evra), feta sir i salatu od maslina (6 evra), flašu Uza (10 evra), kompletnu grčku korpu (100 evra), letovanje u Grčkoj za dvoje (5.000 evra)…

U brojnim komentarima učesnika ove akcije poručuje se da se novac šalje grčkom narodu, a ne grčkim političarima, Grcima se uz novac šalje i sva ljubav, ali se u mnogim komentarima pozivaju i da POČNU DA PLAĆAJU POREZ.

Irini Vikentiou se zahvaljuje svima za ljubav i ljubaznost i dodaje da se ne radi o novcu nego o saznanju da ima ljudi koji žele da pomognu bez obzira na granice i političke prepreke. Tgarbe poručuje Grcima da ne krive druge za svoje probleme nego da troše koliko su zaradili i počnu da plaćaju poreze. Nannian se Grcima s ljubavlju javlja iz Nemačke, a Christos sa Kipra poručuje da voli Grčku. Jenny Paatz iz Nemačke drži palčeve da „uspemo u tako kratkom vremenu“, a Michaela Heller se nada da ovaj novac neće otići u džepove političara. I Blu Mi se s ljubavlju javlja iz Nemačke i poziva sve: „Ostanimo zajedno u solidarnosti za evropsku ideju“.

Muhip Tezcan iz Turske podseća na „Voli suseda svog“ i poručuje Grcima: „Ako vas imperijalisti teraju u bankrot, mi možemo da vas izvučemo“. Carlos Rubio iz Španije Grcima poručuje: „Mi smo sa Grčkom“. Cveta Koleva šalje 3 evra i dodaje da je prošle nedelje u Grčkoj potrošila 400 evra. Ali, plaćajte porez, poručuje Grcima.

Anton Sterenborg poručuje: „Dolazim na grčka ostrva da potrošim mnogo para i pomognem grčku ekonomiju“. Enich Tris iz Nemačke podvlači da se zna: „Ovo radimo za grčki narod ne za političare i banke“. Juan Tejerina: “Upravo sam poslao pomoć iz Španije. I ljubav za grčki narod“. Prisca Lo Surdo:“Pozdrav iz Italije. Ova kampanja je sjajna“.

Sad je 12.21 minut i za Grčku je sakupljeno 33 000 evra. Ostaje još sedam dan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com