Marselj: Zabranjena prodaja alkohola u blizini stadiona

Policija departmenta Buš de Ron kome pripada i fancuski grad Marselj saopštila je da je od danas uvedena zabrana prodaje alkohola u blizini stadiona na kome se odigravaju utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu, kao i u blizini navijačkih zona.

Marselj

Policija je zamerila vlasnicima marseljskih kafea što nisu ozbiljno uzeli preporuku da piće prodaju u plastičnim umesto u staklenim bocama, koje su navijači koristili u medjusobnom obračunu.

U Marselju je juče i prekjuče došlo do teškog obračuna navijača reprezentacija Rusije i Engleske. Po okončanju utakmice izmedju te dve reprezentacije ruski navijači su upali u zonu engleskih pri čemu je povredjeno 35 ljudi od čega 4 teško. Britanci su svedočili da se radilo o dobro organizovanoj grupi mišićavih momaka. Prema izveštajima medija, Rusi su hteli da se domognu engleske zastave, pošto su engleski navijači, prema svedočenju britanskih novinskih izveštača, vredjali Rusiju, Vladimira Putina i Mariju Šarapovu i oskrnavili rusku zastavu tako što su skinuli pantalone i njome obrisali dupe.

UEFA je obema repezentacijama, koje su medjusobni susret okončale nerešenim rezultatom, zapretila isključenjem sa Evropskog prvenstva u fudbalu ukoliko njihovi navijači nastave sa neredima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com