Nova modna ikona je pred nama

Kejt Midlton je dobila izazovnu konkurenciju. Brižit Makron, prva dama Francuske, već je po evropskim medijima dobila portreta koliko i njen muž francuski predsednik Emanuel Makron.

Prvo, primećuje Frankfurter algemajne cajtung, biti Francuskinja medju nefrancuskinjama neke je vrste počasba titula. Zato se samo jednoj Francuskinji može upisati u znak stilske sigurnosti to što se na proslavi pobede svog predsedničkog supruga pojavila u tamnoplavom mantiliću sa srebrno metalnom kragnom koji je već nosila na jednoj večeri Luja Vitona.

I najzad, francuski je rečita. Kako do njene figure? „Draga, 100 grama po obroku je dovoljno“, odgovorila je. Otkud 24 godine mladji suprug? „Sudbina“, rekla je.

Inače, u francuskom zakonu ne postoji institucija prve dame.

Nemci se sem toga spremaju da Brižit Makron stave u opoziciju Melanije Tramp, neomiljenoj prvoj dami neomiljenog američkog predsednika Donalda Trampa. Tu operaciju započinju na nevidjeno. Zasad gospodja Makron po njima ima dve prednosti: Francuskinja je i 24 godine je starija od svog muža. Tačno koliko je gospodja Tramp mladja.

Melaniji Tramp su, zanimljivo, u veliku manu i američki mediji već ubeležili i to što više voli da bude mama nego prva dama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com