Džared Kušner operisan od raka štitne žlezde

Zet bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Džared Kušner objavio je memoare o svom boravku u Beloj kući i prvi put saopštio da je 2019.godine operisan od raka štitne zlezde.

Odlomke iz njegove knjige objavili su Njujork Tajms i citate Rojters.

Pošto su mu lekari  saopštili da mora biti operisan odmah, Kušner je odlučio da se to obavi u tajnosti čak i u tajnosti od njegovog tasta tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Medjutim, zabeležio je Kušner, Tramp ga je pred operaciju pozvao u Ovalni kabinet i pitao ga da li je zbog operacije nervozan. Kušner, koji je Trampu bio savetnik i rukovodio procesom normalizacije odnosa izmedju Izraela i arapskih drzava,  odgovorio je  pitanjem : odakle  zna za operaciju?

„Ja sam predsednik. Sve znam. Razumem što želiš tu stvar da držiš u tajnosti. I ja takve stvari volim da zadržim za sebe. Ti ćeš sigurno biti dobro. Ne brini uopšte zbog posla. Sve smo ovde pokrili“, rekao je Tramp prema svedočenju Kušnera u memoarima koji će se pojaviti u prodaji početkom avgusta.

Američki mediji se čude da je Tramp uspeo da sačuva ovu tajnu. A na osnovu nje se ocenjuje da memoari obećavaju.

Džaredu Kušneru je uklonjen deo štitaste zlezde i jednom mogućih posledica operacije smatraju se oštećenja glasnih žica.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com