Kafići od sutra u podne pod ključem

Krizni štab za zaštitu stanovništva Srbije od zarazne bolesti Covid-19 predložio je a Vlada Srbije usvojila da od sutra u 12 sati do ponedeljka u 6 ujutro ugostiteljski objekti u Srbiji budu zatvoreni, kao i frizerski i kozmetički saloni, dečje igraonice, teretane, sportski objekti.

Kako se navodi na sajtu Vlade Srbije, u skijalištima u Srbiji biće preko vikenda zatvoreno praktično sve – i prodavnice i ugostiteljski objekti. Naime, zatvaranje počinje u ponoć izmedju petka i subote i traje do ponedeljka u 6 sati. Kafići i restorani u hotelima moći će da uslužuju samo goste sa prijavljenim boravkom.

U Srbiji će u vremenu od 12 sati u subotu do 6 sati u ponedeljak raditi samo apoteke i benzinske pumpe, a prodavnice prehrambene robe do 21 sat.

Pozorišta će moći da rade do 21 sat uz poštovanje epidemioloških mera, a unapred zakazani sportski dogadjaji mogu biti održani, ali bez publike.

Dostava hrane dozvoljena je i preko vikenda  24 sata, a šalterska prodaja hrane je zabranjena od 12 sati u subotu do 6 sati u ponedeljak ujutro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com