Lekar Donalda Trampa: Više testova potvrdilo – predsednik više nije inficiran

Lični lekar američkog predsednika izjavio je danas da je Donald Tramp testiran brzim testovima firme Abbott nekoliko dana zaredom i svi su pokazali da „predsednik više nema infekciju“

Šin Konli je to izjavio u trenutku kad je Donald Tramp već bio u predsedničkom avionu Air Force One na putu za Floridu, gde nastavlja svoju predizbornu kampanju.

Konli je, kako prenosi ARD, rekao da su uzeti u obzir i mnogi drugi faktori kako bi se „potvrdio aktuelni negativni status predsednika“. I svi ti podaci potvrđuju da „predsednik više nije zarazan“.

Još u nedelju je Konli izjavio da se predsednik više ne može smatrati zaraznim, i Tramp se iste večeri sa balkona Bele kuće, i bez maske, obratio pristalicama.

Posle Floride, on namerava predizbornu kampanju da nastavi u Pensilvaniji a zatim u Ajovi.

Prema američkim medijima, kandidat demokrata za predsednika Amerike Džo Bajden u anketama vodi sa 10 procentnih poena prednosti.

Tramp i Bajden sledeći će TV duel imati 22. oktobra, odlučila je Komisija za predsedničke duele pošto je TV duel predviđen za 15. oktobar otkazala.

Pre deset dana je utvrdjeno da je američki predsednik Donald Tramp pozitivan na koronavirus. On je u vojnoj bolnici Volter Rid odmah podvrgnut terapiji, koja je uključivala eksperimentalni koktel antitela američke kompanije Regeneron. Tramp tvrdi da je pronašao lek od Covid-19 i obećava svim Amerikancima da će obezbediti da ga i oni dobiju – besplatno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com