Novaka ima ko da brani: Dino Radja

“Neverovatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promiviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici”, napisao je bivši hrvatski košarkaš Dino Radja na svom Facebook profilu, a prenose banjalučke Nezavisne novine.

I sad dolazi moment zbog koga ovaj post i prenosimo. Radja poziva da se pogledaju kafići, noćni klubovi vikendom, šetališta i javni prevoz.

“Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Djakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus medju nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili“, zaključio je Radja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com