Osveta bivšeg doktora: Tramp nije najzdraviji američki predsednik

Dr Harold Bornstin je u dva dana dvaput izazvao pravu buru u američkim medijima.

On je američkog predsednika Donalda Trampa optužio da mu je nasilno oduzeo svoju medicinsku dokumentaciju, a onda se prisetio da je predizborni izveštaj o Trampovom briljantnom zdravlju falsifikat koji je on, dr Bornstin, potpisao, ali nije i napisao.

Bornstin je najpre za NBC News izjavio da su 3. februara 2017. godine u njegovu kancelariju na Menhetnu upali Trampov dugogodišnji telohranitelj Kejt Šiler, advokat Alen Garten i još jedan čovek i u toku „25-30 minuta…napravili pravi haos“. Oni su pokupili svu Trampovu medicinsku dokumentaciju, a dr Bornstin se po njihovom odlasku osećao „silovan, uplašen, tužan“.

To se dogodilo, svedočio je Bornstin, pošto je on medijima otkrio koje lekove koristi američki predsednik. Trampov telohranitelj mu je tada rekao: „Misliš da budeš lekar predsednika? Zaboravi“.

Posle intervjua NBC News, Bornstin se preselio na CNN. Senzacija je još veća: Donald Tramp nije najzdraviji ikad izabran američki predsednik, ili, bar Bornstin nije napisao saopštenje od četiri stava objavljeno tokom predizborne kampanje u kome se navodi da je Tramp „izvrsnog zdravlja, posebno mentalnog“. I u poslednjem paragrafu precizira: “Ako bude izabran, gospodin Tramp će, ja mogu da tvrdim nedvosmisleno, biti najzdravija osoba ikad izabrana za predsednika“. I sledi potpis dr Harolda Bornstina.

On sad za CNN kaže: „Oni su diktirali ceo taj tekst. Ja nisam napisao taj tekst“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com