Singapurski univerzitet: Kraj pandemije 29. maja

Singapurski univerzitet tehnologija i dizajna analizirao je trenutne podatke o koronavirusu za 131 zemlju i za rezultat dobio da će kraj pandemije nastupiti 29. maja.

Prema projekciji tog Univerziteta do tog će datuma u svetu biti potvrdjeno 97% svih zaraženih osoba.

Zanimljivo da je Singapurski univerzitet izračunao da će toliko pominjana Belorusija pik rasta broja potvrdjenih slučajeva Covid19 dostići 28. i 29. aprila, dakle juče i danas, posle čega će kriva početi da pada. A 99% svih zaraženih biće registrovano u Belorusiji do sredine juna, prenosi Евразия Эксперт.

U Rusiji, Kazahstanu i Gruziji pik obolevanja ce se dostići 20. jula a krajem avgusta neće više biti novih slučajeva inficiranja koronavirusom.

Uzbekistan, Moldavija i Ukrajina okončanje epidemije mogu očekivati negde krajem maja.

Singapurski univerzitet medjutim poziva da se njegova računica uzme s oprezom, budući da se situacija s virusom menja svaki dan.

U Belorusiji je do 3.30 sati 29.aprila potvrdjeno 12.208 (+919) slučajeva Covid-19. Dosad je u toj zemlji, retkoj koja nije primenila meru karantina, od Covid-19 umrlo 79 ljudi (+4). Stopa smrtnosti je 0,64%. Na svakih 100.000 stanovnika Belorusuje od Covid-19 je umrlo 0,84.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com