Šta se dešava u Tutinu, a šta u Sjenici

Laborant u Domu zdravlja u Tutinu Rafet Suljević potvrdio je za Blic da su mu u tri dana umrli otac, majka i sestra, ali je demantovao pisanje Novosti da su sve troje umrli od Covid-19.

On je rekao da mu je otac imao 90 godina i da je umro od starosti, ali je potvrdio da mu je 54-godišnja sestra umrla od Covid-19.

“Ona je imala jasne simptome. Upućivali su je u Novi Pazar, odlazila je 3-4 puta tamo, ali su je vraćali jer je sve bilo prepuno i nije imalo mesta za nju. Tek poslednji put kad je otišla, toliko joj je bilo loše da su morali da je smeste. Nažalost, nije uspela da se izbori s virusom, iako je bila zdrava. Nije imala hroničnih bolesti”, rekao je Suljević.

On za Blic tvrdi da mu je sledećeg dana umrla 76-godišnja majka, ali ne od Covid-19 nego od tuge.

“Nije imala simptome, kao ni otac, da je imala, sigurno bih je odveo kod doktora”, rekao je Suljević.

Na ovu se priču, medjutim, odmah nadovezala nova, ovog puta iz Sjenice.

SandžakPress je oštro kritikovao ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića jer je za RTS kao posledicu nesporazuma ocenio smrt dvojice Sjeničana, Š.H. (59) i E.P. (46), koji su sa teškim simptomima Covid-19 vraćeni iz Zdravstvenog centra Užice da budu hospitalizovani u Sjenici.

SandžakPress tvrdi da ne može biti da u Zdravstvenom centru Užice nisu znali da Dom zdravlja Sjenica nema uslova za hospitalizaciju pacijenata. A direktor Zdravstvenog centra Užice Miroslav Božović da je infektolog, a ne on, procenio da dvojicu Sjeničana ne treba hospitalizovati u Užicu…

Sandžakpress (www.sandzakpress.net) je na svom sajtu emitovao i slike iz Opšte bolnice u Novom Pazaru da čitaoci vide kako izgleda najbolje opremljena bolnica u Srbiji.

Te slike su sledeća epizoda Covid-drame u Srbiji…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com