Verujte ili ne, kako vam drago: Srbija pronašla lek za koronavirus, stiže u aprilu

Profesor dr Branimir Nestorović, načelnik pulmologije i alergologije u dečjoj bolnici u beogradskoj Tiršovoj, izrazio je danas razočaranje što se narod koji je preživeo sankcije i bombardovanje uplašio “najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva”, pozvao žene da svakako idu u šoping u Italiju i najavio da će virus da ugine u aprilu.

“Ko Boga vas molim živite svoj život. Svi ćemo dočekati april mesec, a u aprilu mesecu će izaći sunčevi UV zraci, vi ćete imati puno vitamina D u organizmu, to će pomoći imunitet, virus će da ugine“, rekao je dr Nestorović, a prenose Večernje novosti.

Posle današnjeg sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, dr Nestorović je rekao i sledeće: “Apelujem na ljude da prestanu da veruju neproverenim informacijama. Epidemija u Kini je pri kraju, ona je počela 7. decembra, stvarno nema razloga ni za kakvu zabrinutost”.

“Evo da kažem za žene… Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popust, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno. Šalim se, ali stvarno sam zatečen da se digla tolika galama, zatvaraju granice… stvarno besmislica”, citiraju dr Nestorovića Večernje novosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com