Verujte ili ne, kako vam drago: Kupali se u suvom ledu, troje mrtvih

Iznenađenje, koje je poznatoj ruskoj blogerki Jekaterini Didenko za 29. rodjendan priredio muž, koštalo je života i njega i još dvoje gostiju. Za sada, pošto ima još otrovanih, izveštavaju ruski mediji.

Oni su, kako se vidi na video snimku, pokušali da se kupaju u bazenu u koji je prethodno osoba u zaštitnom kombinezonu i sa zaštitnom maskom, za koju se pretpostavlja da je nesrećni muž Valentin Didenko, sasula oko 25 kilograma suvog leda.

Pre toga je gostima pročitano o čemu se, kad je suvi led u pitanju, radi: suvi led je ugljen – dioksid u čvrstom agregatnom stanju, proizvodi se od tečnog ugljen dioksida…

Kad je suvi led bačen u bazen, oslobodio se ugljen dioksid, što je proizvelo efekat praćen uzvicima ushicenja prisutnih, a onda su najhrabriji pozvani da  u bazen skoče, specijalno je prozvan izvesni Slavik…

Istraga u moskovskom bazenskom kompleksu „Deveti talas“ u toku je.

Jekaterina Didenko, pišu ruski mediji, na Instagramu ima blog sa milion pratilaca na kome  promoviše apotekarske preparate i predstavlja se kao „apotekarski revizor“. Ta apotekarska legitimacija je naročito razbesnela društvene mreže.

Prema prvim informacijama je izgledalo da  kupanje u suvom ledu nije prošlo reviziju blogerke, ali je kasnije nadjen njen raniji zapis na Instagramu gde oduševljeno reklamira eksperiment svoga muža sa suvim ledom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com