Ko će naslediti proročicu Džunu ?

Dve i po godine je od smrti planetarno čuvene prorocice Džune Davitašvili a pitanje njenog nasledjivanja ne da nije pred konačnim rešenjem nego svaki dan izranja poneki novi (sumnjivi) rodjak-pretendent.

Do kraja prošle godine ih je bilo 13 i isterani su iz čuvene trospratnice na Novom Arbatu u Moskvi tek pošto su napravili haos i dobar deo stvari zamenili za piće i slična zadovoljstva, a nedavno im se pridružila još jedna „rodjaka“.

Sud u Moskvi uspeo je da raščisti pitanje kuće u kojoj se i sad nalazi Akademija alternativnih nauka „Džuna“ i tu je za naslednika odredjen izvesni Sargon Bit Aleks, trenutno na mestu predsednika Akademije. Njegovom prethodniku na toj funkciji atamanu-generalu(?) Valeriju Kašmilovu pripala je muka posle te odluke.

Ostali naslednici sad se bore za bunde i ostalu odeću, nameštaj, oko 700 slika i ikona, fotelju u kojoj je Džuna sebe proglasila za caricu i krunu, za koju jedan od naslednika, kako prenosi sadašnji predsednik Akademije alternativnih nauka, tvrdi da je napravljena od 25 kilograma zlata, a Sargon Bit Aleks da se radi o 500-600 grama gvožđa, doduše pozlaćenog.

Pretendenti na imovinu žene, čiju pomoć su tražili političari, umetnici i običan svet iz celog sveta, imaju prethodni zadatak: da sudu dokažu rodbinsku vezu sa Džunom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com