Demokratska stranka će zamoliti članove i sve gradjane da joj finansijski pomognu

Demokratska stranka mora da vrati dug koji je napravljen u prošlosti, ali neće da njene odluke zavise od toga kakve bi posledice imale po njeno finansiranje nego da li su u interesu gradjana, rekao je predsednik te stranke Zoran Lutovac.

“Zamolićemo naše članove, simpatizere i sve gradjane koji žele da nam pomognu, da uplaćuju priloge, kako ne bismo zavisili ni od koga, a posebno ne od centara moći izvan stranke”, rekao je Lutovac na sednici Glavnog odbora održanoj u subotu.

Da podsetimo, račun Demokratske stranke blokiran je već 1.097 dana (od 2016) za iznos od 68.687.214 dinara.

Glavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o osnivanju Odbora za finansijsko upravljanje i kontrolu trošenja finansijskih sredstava DS.

Taj Odbor, kako se navodi na sajtu Demokratske stranke, treba da kontroliše, prati i ocenjuje finansijske tokove u DS i da uspostavlja jasan i transparentan sistem kontrole trošenja finansijskih sredstava DS-a.

U Odboru su: Vida Ognjenivić, prof. dr Djordje Pavićević, sudija Zoran Ivošević, prof. dr Žarko Trebješanin, Kornelija Bukač interni revizor, prof. dr Dragor Hiber, Gojko Božović, izdavač i književnik i dr Danilo Šuković, ekonomista i bivši član Saveta za borbu protiv korupcije, saopštava Glavni odbor Demokratske stranke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com