Ko je ucenio Džefa Bezosa!?

Najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos mnogo je galamio i pretio tabloidu National Enquier zbog objavljivanja eksplicitnih fotografija i SMS-ova njega i njegove ljubavnice Lorin Sančez, a onda se ućutao: uloga brata gospodje Sančez u priči s fotografijama i SMS-ovima nesporna je, mada još nije jasno na koji način.

To je u svom intervjuu za Vanity Fair potvrdio i sam Majkl Sančez i definitivno protiv sebe zadobio američke medije, koji su se ponadali da će obračun najbogatijeg čoveka na planeti s tabloidom bliskim jednom od najmoćnijih ljudi na svetu, biti od koristi pravom novinarstvu.

Kad ono: banalan ljubavni trilerčić!

Majkl Sančez je u pomenutom intervjuu rekao da eksplicitne fotografije ne potiču od njega, ali nije negirao svaku umešanost u priču s National Enquier-om.

„Ja nemam ništa s curenjem slika. To je važno, ja nikad tome nisam imao dostupa“, ali  Sančez nije dozvolio da bude zaboravljen zato je dodao: “Ja ne kažem da nisam ništa uradio.?Istina će izaći na videlo o mojim motivima i o tome koliko ja verujem u Džefovu i Lorininu ljubav“.

Tu ljubav je Sančez opisao kao „legendarnu“ i time konačno iznervirao sve koji prate ovu sapunicu garniranu s preko 130 milijardi dolara.

Zanimljivo da su se americki čitaoci ovog intervjua svi odreda sažalili na – Džefa Bezosa! Siroti zaljubljeni milijarder žrtva je opasnog komplota porodice Sančez. Pa mu se, recimo, savetuje: „BEŽI! Džef, BEŽI! Smestili su ti! Sem ako to nije bila totalno TVOJA ideja!“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com