Kristijano Ronaldo potpisao za Saudijce

Jedan od najboljnih svetskih fudbalera, Kristijano Ronaldo, ubuduće je igrati za saudijski klub Al Nassr objavio je TV kanal Al Arabiya.

Vest je saopštenjem na svom Twitter nalogu potvrdio i klub Al Nassr.

„Ovaj potpis ne samo da će nadahnuti naš klub na još veće uspehe, nego će nadahnuti našu ligu, našu naciju i buduće naraštaje mladića i devojaka da budu najbolja verzija sebe samih. Dobro došao, Krištijanu, u svoj novi dom Al Nasr“, navodi se u tom saopštenju.

NBC Sportnews izveštava da je Ronaldo sa saudijskim klubom potpisao ugovor na 75 miliona dolara godišnje s mogućnošću da njegov prihod, kroz komercijalne ugovore s klubom, naraste na 200 miliona dolara.

Prva je vest o tome da će Kristijano Ronaldo (37) karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji objavila u decembru španska Marca. Fudbaler je tada vest demantovao.

Kristijano Ronaldo je slobodan od novembra kad mu je sporazumno prestao aranžman sa Mančester junajted. Nije dobio primamljivu ponudu u Evropi za nastavak karijere.

Reprezentacija Saudijske Arabije bila ke jedno od čak nekoliko prijatnih otkrića Svetskog prvenstva u fudbalu Katar 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com