Ogroman skandal: Kako se deca imućnih upisuju u školu?

Kćerke glumice Lori Lohlin i dizajnera Mosima Djanulija napustile su Univerzitet Južna Kalifornija pošto je način na koji su tamo dospele njihove roditelje odveo u zatvor.

Glumica i dizajner platili su 500.000 dolara da se lažira dokumentacija o plivačkoj sportskoj aktivnosti njihovih kćeri Olivije i Izabela, kako bi dospele u školu za koju inače nisu zadovoljavale uslove.

Sudeći po američkim medijima, odjek u javnosti je ogroman, tim pre što je uhapšeno 50 poznatih osoba koje su svojoj deci priustile školovanje na isti način.

Lori Lohlin i njen suprug pušteni su da se brane sa slobode uz kauciju od po milion dolara, a teče pravni i javni proces dokazivanja da su njihove kćeri u trenutku podmićivanja bile prvo, maloletne, a drugo, same protivne bilo kakvom školovanju – navodno su ih više zanimale univerzitetske žurke! To je važno, da i same ne bi dospele pred lice pravde.

Istovremeno, Olivija Djanuli je poznata jutjub influenserka, pa je izvršen ogroman pritisak na firme od kojih zaradjuje da sa njom prekinu saradnju, što je kompanija Sefora promptno i učinila.

Devojke su izložene i pogrdi na društvenim mrežama, pa su izbrisale svoje naloge.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com