Opet dvocifrena stopa pada kriptovaluta

Vrednost ključne kriptovalute bitkoin opet je pala ispod 8.000 dolara i on trenutno vredi 7.669,77 dolara.

Dvocifrena stopa pada vrednosti pogodila je i ostale kriptovalute.

Ocene stručnjaka o budućnosti i ulozi koju će igrati kriptovalute ostaju nesigurne i protivrečne. Kao i odnos regulatornih organa pojedinih zemalja prema njima. Stav medjunarodnih finansijskih institucija i njihovih predstavnika uglavnom je negativan.

Tako da izjave i postupci pojedinih ličnosti ozbiljno deluju na status kriptovaluta.

Recimo, svoj portfelj bitkoina prodao je osnivač platforme bitcoin.com Emil Oldenburg. Na bitcoin.com se i dalje možete konsultovati o kriptovaluta sa drugim zainteresovanim.

Na sličan način se već danima prenosi objava jednog od osnivača Epla Stiva Voznijaka da je svoj paket bitkoina, kupljen u leto 2017. godine kad je jedan bitkoin vredeo 700 dolara, prodao kad je ta kriptovaluta dostigla 20.000 dolara. Govoreći na jednom biznis forumu Voznijak nije naveo koliko je bitkoina imao, pa se o njegovoj zaradi može samo spekulisati. Ali je dao praktičan savet:

„Neću da budem jedan od onih koji stalno prati (cenu bitkoina) i samo se nervira zbog cene. Za mene je odsustvo povoda za nespokojstvo – važan sastavni deo srećnog života. Zato sam sve prodao i oslobodio ih se“, rekao je Voznijak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com