Otac Britni Spirs obavestio sud da se odriče starateljstva nad njom

Dzejms Spirs, otac američke pevačice Britni Spirs obavestio je sud u Los Andjelesu da je spreman da se dobrovoljno povuče sa mesta njenog staratelja i to starateljstvo prenese na drugu osobu čim se za to ispune uslovi.

Kako prenosi CNBC , on je sudu napisao da ne postoji nijedan razlog za njegovu smenu ili suspenzuju i da  je diskutabilno da li je prekid starateljstva u ovom trenutku u najboljem interesu njegove kćeri.

Iako je izložen neosnovanim napadima, napisao je gospodin Spirs, on takodje ne smatra da je javna borba s kćerkom oko tog starateljstva u njenom najboljem interesu.

Britni Spirs ima 39 godina. Ona i njena imovina pod starateljstvom su, koje je odredio sud, u poteklih 13 godina.

Pevačica je nedavno optužila oca da zloupotrebljava starateljstvo nad njom u svoju korist.

Sud je prvi put za 13 godina starateljstva dozvolio Britni Spirs da sama izabere advokata koji će je u procesu oko starateljstva zastupati. Metju Rozengart, advokat koga je izabrala, zatražio je od suda da njen otac bude smenjen ili suspendovan s mesta staratelja, ukoliko se sam sa tog mesta ne povuče.

Sudu i javnosti su dostavljena dokumenta prema kojima Britni Spirs, sem svojih troškova u ovom sudjenju oko starateljstva, trenutno svom ocu isplaćuje mesečnu platu od 16 000 dolara, plaća njegove sudske takse od oktobra 2020.godine ukupno 1,3 milion dolara i naknade njegovim medijskim savetnicima od 541 065,50 dolara.

U odgovor na podršku, koju je ona u ovom sporu dala kćeri, prenosi američki Insajder, Dzejms Spirs je sudu dostavio dokumentaciju prema kojoj njegova bivša supruga Lin Spirs nije u poslednjih 12 godina ni na koji način učestvovala u životu pevačice, ali je ova plaćala 150 000 dolara godišnje, odnosno 2 miliona dolara za poslednjih 12 godina, za sve troškove kuće u kojoj živi njena majka.

Imovina Britni Spirs se procenjuje na 60 miliona dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com