Utorak: Ukus Francuske u 17 restorana u Srbiji

U utorak, 21. marta, u 14 restorana, kafea, bistroa u Beogradu i 3 u Novom Sadu gradjani će moći da uživaju u ukusima Francuske.

Akcija je francuska, a svetska – u njoj će učestvovati 2000 restorana širom sveta sa 2000 različitih francuskih menija specijalno za taj dan. Ovo je treći put da se održava, a nastala je po ideji francuskog kuvara Alena Dikasa koju je prihvatilo Ministarstvo inostranih poslova Francuske.

U Beogradu će u akciji učestvovati sledeći restorani: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Hotel Moskva, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Na ćošku, Oxalis, Splav Play, Madera, The Square, Žabar i Voulez-vous.

Najjeftiniji meni po francuskom ukusu za ponedeljak je najavio restoran Voulez vous (6 evra), a za njim po jeftinoći malo zaostaje Hotel Moskva (1.350 dinara). Najskuplji je Žabar – sa vinom 9.000 dinara, bez vina 4.000 dinara.

U Novom Sadu u ponedeljak će francuski meni ponuditi Kafemat 21, Restoran Zak i Scarpetta. Najjeftini francuski meni sastavila je Scarpetta – 1.595 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com