Aleksandar Šapić na čelu Beograda : Za ovu sam se funkciju borio i žrtvovao

Bivši vrhunski vaterpolista , uspešan predsednik Opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić će odlukom većine odbornika Skupštine grada u naredne četiri godine biti gradonačelnik glavnog grada Srbije – Beograda.

Po izboru, Šapić je rekao da tokom političke karijere nikad nije krio da je težio gradonačelničkoj funkciji, da se za nju   borio i žrtvovao.

Podsećajući da je tokom sportske karijere težio da bude prvi, pravi i najbolji, da nikada ne odustaje od zadatog cilja, uveren u vlastitu pobedu, Šapić je rekao da to isto želi Beogradu.

„Želim grad najbolji od svih, želim pravog šampiona“, rekao je Šapić.

On je rekao  da će zastupati interese svih stanovnika grada i da neće ničiji predlog unapred odbaciti samo zato što dolazi iz druge političke opcije.

„Želim da naglasim da ću biti gradonačelnik svih Beogradjana i jednako ću se boriti za interese svih stanovnika našeg grada, kao i da je moja obaveza da budem pravedan gradonačelnik, bez obzira na političku, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Obećavam da ću to i biti“, rekao je Šapić.

„Ne želim da delim ovaj grad političkim šančevima, jer je važno čuti sve i razgovarati sa svima. Nikada neću ničiji predlog unapred odbaciti samo zato što dolazi iz druge političke opcije, a moja vrata će uvek biti svima otvorena. Gradska skupština pripada svima koji su izašli na izbore i te ljude ne interesuju naše razlike već bolji i kvalitetniji život, već funkcionalan Beograd. Iskreno se nadam da ćemo svi biti dovoljno zreli i da ćemo ostaviti po strani sve razlike, te da nikada nećemo učiniti ništa što bi naškodilo našem gradu i sugradjanima. Živeo Beograd i živela Srbija, završio je svoje prvo obraćanje novoizabrani gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Za njegovu zamenicu izabrana je Vesna Vidović (SNS).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com