Brnabić: Lični zadatak borba protiv laži o Vučiću

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u svom je ekspozeu elaborirala glavne ciljeve Vlade Srbije, koje je posle sednice Predsedništva SNS već naveo predsednik te stranke i Srbije Aleksandar Vučić.

Tako je navela i borbu protiv mafije.

„U ovoj borbi, i sada se prevashodno obraćam našim bezbednosnim službama, moramo se posebno baviti bezbednošću predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je objavio i pokrenuo rat protiv ove mafije“, rekla je Brnabić.

Ona je nastavila:

„Svedočimo svaki dan najmonstruoznijim i najbezobzirnijim napadima na njega i njegovu porodicu samo i isključivo sa jednim ciljem: da ga dehumanizuju i kriminalizuju do te mere da svaki napad na njega – verbalni ili fizički – postane očekivan i razumljiv“.

Ističući da je finansijska moć onih koji napadaju Vučića ogromna, Brnabićeva je ocenila da energija kojom se tome treba suprotstaviti mora biti tim veća.

„Ovo ću i lično shvatiti kao jedan od svojih zadataka i boriću se za istinu, svakodnevno i neumorno, protiv laži koje plasiraju protiv predsednika Republike i njegove porodice“, zaklela se nova stara predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com