Čutovićevi stanovi u Vojvode Stepe prodati za 32,3 miliona dinara

Posle više neuspelih pokušaja oglašavanja prodaje firme MB Konsalting u stečaju kao pravnog lica, prodaja je izvršena 1. jula 2019. godine, ali „rešenje suda o izvršenoj prodaji još nije pravosnažno“, odgovorila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika na pitanje Ekonomskih Vesti.

Stanovi u izgradnji sagradjeni u stambeno-poslovnom objektu podignutom na KP 7416/1 KO Voždovac na adresi Vojvode Stepe 331 prodati su 1. jula 2019. godine po početnoj ceni od 32.336.910 dinara, navodi se na sajtu Agencije.

Kupac je Gordan Pavlović.

Procenjena vrednost 57 stanova, 8 lokala i garaže sa 92 mesta bila je 161.684.551,15 dinara.

Firma MB Konsalting u stečaju poznata je po svom osnivaču Milisavu Čutoviću.

Privredni sud u Beogradu je 10.jula doneo rešenje kojim se konstatuje da je stečajni dužnik MB Konsalting prodat kao pravno lice Gordanu Pavloviću iz Beograda, pa se stečajni postupak u odnosu na MB Konsalting DOO iz Beograda u stečaju obustavlja.

Nastavlja se stečajni postupak u odnosu na stečajnog dužnika MB Konsalting Doo Beograd u stečaju radi namirenja poverilaca, navodi se u tom rešenju.

Novčana sredstva dobijena prodajom stečajnog dužnika kao pravnog lica idu u stečajni masu MB Konsalting Doo za čijeg je zastupnika imenovana stečajni upravnik Vesna Mitrić.

One thought on “Čutovićevi stanovi u Vojvode Stepe prodati za 32,3 miliona dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com