Da li je fiktivno zapošljavanje funkcionerskih sinova korupcija?

Onaj kome je dosadio britanski cirkus „kako izaći iz Evropske unije, a ostati u Evropskoj uniji“, može da se vrati u američki, tamo počinje druga sezona cirkuskog serijala „kako opozvati narod“.

Američki mediji i demokrate, ponadala se opet i Hilari Klinton, medijima širom sveta su nametnuli potragu za dokazima da je legitimno izabrani predsednik velike Amerike pokušao da podmiti legitimno izabranog predsednika sve manje Ukrajine, kako bi ovaj pokrenuo istragu o tome kako je demokratski kandidat za predsednika velike Amerike inspirisao borbu s korupcijom, u sve manjoj Ukrajini, nameštanjem svog sina na visoku poziciju u ukrajinskoj kompaniji, za koju se sad tvrdi da je slika i prilika te iste korupcije!!! Koja nije razotkrivena, jer je demokratski kandidat za predsednika velike Amerike naredio bivšem predsedniku sve manje Ukrajine da smeni javnog tužioca, koji se fokusirao na ukrajinsku kompaniju u kojoj je njegov sin dobio dobro plaćenu funkciju!

Svi se, dakle, bave time, pa i prvi program nemačkog javnog servisa ARD.

Novinari ARD-a otišli su u novine „Kijev post“.

Novinari tog lista su tvrdili da je Hanter Bajden, sin tadašnjeg potpredsednika SAD, u ukrajinskoj kompaniji sumnjivih poslova Burisma dobio dobro plaćenu funkciju, bez sumnje fiktivnu, tako su rekli, ali su odlučno osporili da je bivši ukrajinski tužilac Šokin bio toj firmi na tragu. I sam je bio korumpiran i svi su hteli da ga se reše, tako novinari Kijev posta.

Zajednički su zaključili, ARD i njegovi ukrajinski sagovornici, da nije krivično delo što je Hanter Bajden, čiji je otac kao američki izaslanik korio Ukrajinu zbog korupcije, bio namešten na visoku dobro plaćenu, a fiktivnu poziciju u sumnjivoj firmi Burisma, ali jeste etički upitno.

O tempora, o mores!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com