Daily Mail: Ma kakav Brexit, ko ima bolje noge?

Tabloid Daily Mail ponovo je uzburkao britansku javnost. Ovaj put naslovnom stranom na kojoj je čitaocima poručeno da je od Brexit-a važnije ko ima bolje noge, britanska premijerka Tereza Mej ili škotska premijerka Nikola Sturdžon.

Iako skoro ništa što dolazi iz Daily Mail-a ne bi trebalo da šokira, ova naslovna strana naišla je na sijaset negativnih reakcija.

Oglasile su se i akterke. Tereza Mej je poručila da je kao žena u politici navikla da se često priča o njenom izgledu, pre svega o njenim cipelama.

„Primetićete da danas nosim pantalone“, rekla je Mejova novinarima osvrćući se na spornu naslovnu stranu Daily Mail-a.

U Škotskoj, čiji su gradjani na prošlogodisnjem referendumu većinom glasali za ostanak Velike Britanije u Evropskoj uniji, nisu bili raspoloženi za šalu.

„Brexit-om rizikujemo da Veliku Britaniju vratimo u rane sedamdesete, tako da nema razloga da izvesštavanje o tome ide u ovom pravcu“, saopštio je pres-tim Nikole Sturdžon.

Daily Mail je na sve kritike odgovorio porukom kritičarima da „žive svoj život“. A mi dodajemo i negujte svoje noge, zlu ne trebalo ako budete govorili o nečemu ozbiljnom a Daily Mail bude izveštavao o tome.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com