Davor Suker baca cini na Rusiju!

Predsednik Hrvatskog nogometskog saveza Davor Šuker izjavio je pred utakmicu Rusija-Hrvatska: “ Mislim da su šanse u predstojećoj igri 50:50%, a ako baš hoćete, evo reći ću, 51% u korist Rusije“.

On je rekao,kako prenose svi ruski mediji, da bi šanse Hrvatske mogle da budu i veće, ali ga brine što je Hrvatska Dansku dobila tek u produžecima.Ukoliko Hrvati s Rusima budu išli na produžetke, Šuker vidi razloge za brigu.

“ Da, na ovim šampionatu su izgubili mnogi favoriti, ali to je dobro za turnir, uvek o tome govorim“ rekao je Šuker.

Ali Rusi se nisu dali zavesti.

Učesnici Internet foruma su, u svojim duhovitim komentarima, odmah pozvali zemljake da se ne daju uspavati ovim prognozama, jer je upravo to cilj Šukera.

„Ma oni nama još za Srbe treba da plate“, piše Sveti bezviz.

“ Jao, ulizica nam baksuzira“, kaže John Cool.

“ Uspavljuje nas.Mada, oni i nisu ostavili neki utisak.Odbrana im je ko sito, u napadu malo iznenadjenja, mada su im individualna majstorstva realno super.Kao i u Srba“, kaže neki Tatarov Jurij.

“ Hoće da nas urekne“, kaže Arsenij Pavlov.

Ali Natalija Višnjevskaja ima rešenje: “ Ukoliko Putin bude bio u toku s utakmicom preko telefona,ako bude rukovodio i samostalno pravio zamene, Hrvati će izgubiti“.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar – Kitarović najavila je da će u subotu u Sočiju prisustvovati utakmici Rusija – Hrvatska. Pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je danas da ne može da potvrdi da će Vladimir Putin u subotu takodje biti na licu mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com