Er Srbija od danas u novim uniformama

Povodom deset godina od početka poslovanja pod sadašnjim imenom, osoblje nacionalne aviokompanije Er Srbija dobilo je nove uniforme, koje će obući već danas.

Novi dizajn predstavlja jedinstven spoj motiva srpskog kulturnog nasledja sa prepoznatljivim simbolima Er Srbije,saopštila je ta kompanija.

Dizajn je izabran na tenderu na kome je pobedila modna kreatorka Milena Bojić. Uniforme je sašio Luss textile, toke je izradio studio Ercegovac, a marame i šapke Tribeka.

Od danas nove uniforme nose članovi kabinske i letačke posade, zaposleni u zemaljskim službama kompanije, Premijum salonu, kao i agenti prodaje u poslovnicama srpske nacionalne aviokompanije.

„Izgled uniforme je prvo što putnici vide, medjutim, za članove kabinske i letačke posade Er Srbije funkcionalnost je apsolutni prioritet. Na osmišljavanju i usavršavanju uniformi radili smo više od šest meseci. Potrudila sam se da kreiram uniforme koje su vizuelno atraktivne i ujedno komforne. Nadam se da sam u tome uspela“, rekla je Bojić, kako se navodi na sajtu Er Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com