Ivica Dačić izabran za predsednika Narodne skupštine, jedan glas protiv

Šef Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izabran je danas za predsednika Narodne skupštine Srbije.

Od 226 poslanika, 225 je glasalo za, a nezavisni poslanik Vladan Glišić glasao je protiv.

Glišić je rekao da neće da podrži povlačenje, u borbi za prava naroda na Kosovu najuspešnijeg člana vlade na protokolarnu funkciju predsednika Narodne skupštine.

Narodna skupština je izabrala šest potpredsednika: Vladimir Orlić (SNS), Stefan Krkobabić (PUPS-Tri P), Radovan Tvrdišić (Spas), Marija Jevđić (Jedinstvena Srbija), Elvira Kovač (SVM) i Muamer Zukorlić.

One thought on “Ivica Dačić izabran za predsednika Narodne skupštine, jedan glas protiv

  • 23. okt. 2020 at 16:33
    Permalink

    ДАЧИЋ УДАРИО У ПЛАФОН ПОЛИТИЧКЕ КАРИЈЕРЕ?

    Ивица Дачић је одушевљен функцијом председника Народне Скупштине Србије и не може да се нахвали ΛV што га одабрао баш њега, а био је премијер Србије и министар и подпредседник Владе у више наврата. По њему председник Народне Скупштине је најајача функција. Што да му не верујемо, а да ли он зна да ту скупштину је водио подпредседник Игор Бечић из Врбаса, по струци кондуктер аутобуса, а међувремену завршио факултет и магистрирао. Ово не умањује ставове на квалитет Дачића, но квалитет досадашњих шефова Скупштине Србије то ипак демантују. Лично Дачићу желим препуно успеха на функцији председника Скупштине и да мање клима главом и мање се шлихта. Такође желим му да стално носи са собом коферче. Без њега неће бити оно што је био.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com