Još jedna knjiga o porodici Tramp najavljena za 28. jul

Robert Tramp, mladji brat američkog predsednika Donalda Trampa, samo 48 sati pošto je izašao iz bolnice preduzima pravne mere da spreči da svetlost dana ugleda knjiga njegove bratanice Meri Tramp, kćeri rano preminulog Freda Trampa Jr, piše američko izdanje The Daily Beast.

“Njen pokušaj da senzacionalistički i u lošem svetlu prikaže odnose u našoj porodici posle toliko godina a samo radi sopstvene finansijske dobiti, nepravda je prema sećanju na mog preminulog brata Freda, i naše voljene roditelje. Ja i ostatak cele naše porodice veoma smo ponosni na našeg divnog brata, predsednika, i smatramo da je to što radi Meri zaista sramota“, objavio  je Robert Tramp u Njujork tajmsu.

Knjiga Meri Tramp nosi sledeći naslov: „Previše i nikad dosta: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu“ i obećava najmračnije porodične tajne iz prve ruke, naročito one vezane za sticanje i podelu  imovine, kao i uvek najinteresantnije poreske manipulacije.

Knjiga će se, najavljeno je, pojaviti u knjižarama 28. jula u izdanju Simon&Schuster, dakle istog izdavača koji je izdao i knjigu Džona Boltona, bivšeg savetnika za bezbednost sadašnjeg američkog predsednika.

Izdavač je stavio zabranu na objavljivanje delova pre tog datuma, ali The Dealy Beast otkriva da će medju sagovornicima u knjizi biti i rođena sestra američkog predsednika, federalni sudija u penziji Marijana Tramp Beri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com