Ko je žena koja je Trampu i Kimu otela Nobelovu nagradu!

Traži ženu!

Istorijski susret od važnosti za mir u celom svetu, upropastila je, kao što se moglo i pretpostaviti, jedna žena!

Zove se Choe Son-hui i zapadni mediji se iskreno trude da dokažu da je ona značajnija u Severnoj Koreji ne samo od svoje funkcije nego može biti i od samog Kima.

Na otvorenu pretnju američkog potpredsednika Majkla Pensa („nije to mišljenje nego činjenica“) da bi Kim Džong Un, u slučaju da do sporazuma izmedju njega i Donalda Trampa ne dodje, mogao da prodje kao libijski lider Moamer al Gadafi, zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Choe Son-hui je umalo pa ispalila raketu:

„Da se poslužim vašim rečnikom, i mi možemo SAD upriličiti tragediju koju vi dosad ne samo da niste doživeli, nego niste mogli ni da zamislite“, rekla je ona.

Američki predsednik se uzdržano sumnjiči da je susret otkazao u strahu od neuspeha, ali se za svaki slučaj objavljuje i (neproverena, piše u zagradi nemački Velt) informacija da je Choe Son-hui kćer ili usvojena kćer bivšeg severnokorejskog premijera i saborca Kim Il Sunga iz rata s Japanom.

Još ozbiljnosti: u severnokorejskim delegacijama ona je, bez obzira što su drugi nosili titulu šefa, bila glavna, tvrdi Velt.

Glavna, neglavna, Choe Son-hui je Trampu i Kimu izbila Nobelovu nagradu za mir iz ruku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com