Medojević: Vlada pod pritiskom oligarha druge familije

Buduća vlada Crne Gore biće vlada eksperata bez političara, najavio je njen mandatar Zdravko Krivokapić.

„Poslije dva mjeseca zamlaćivanja, grafikona, algoritama, raspodjele resora partijama, usaglašavanja i medijskih prepucavanja, Krivokapić je konačno saopštio ono što sam ja znao još prije dva mjeseca. Hoće vladu bez političara! Priča o nepodobnosti nas trojice je bila obična laž. Kao što sam više puta izjavljivao. Nijesmo sporni nas trojica. Nego svi političari su sporni. Neko je iz druge familije masno lagao“, napisao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević na svom Facebook profilu, a prenosi portal RTCG.

„Prvi put u istoriji parlamentarne demokratije, Vladu će sačinjavati neki nepoznati ljudi za koje niko nije glasao. Mi smo pokazali da nas fotelje ne zanimaju, ali nas zanimaju reforme, a još nijesmo vidjeli bilo kakav program niti plan reformi“, nastavlja Medojević.

„On je rekao da traži 200 dana. Ja sam rekao da će PzP podržati svaku Vladu bez DPS-a. Ovo je manjinska vlada koja će biti slaba i oko svake odluke trebaće da pregovara o većini. Vlada će biti pod pritiskom oligarha druge familije i starog režima. Ovakva Vlada će stalno biti izmedju čekića i nakovnja jer su očekivanja obespravljenog i osiromašenog naroda ogromna“, zaključio je Medojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com