Nebojšu Šaranovića za predsednika: Oni nama Smoki, mi njima Kiki

Biznismen iz Miškovićevog legla Nebojša Šaranović dva puta je u poslednjih godinu dana načisto patosirao srpske patriote: Prvo, kad je objavio solidarnost keksa Jaffa s ostalim proizvodima iz Srbije proteranim taksama s Kosova, a sad, načisto za nepodneti, vlasničkim upadom u čuvenu hrvatsku fabriku slatkiša KRAŠ.

Hrvatske patriote sad da nisu ni zucnule: U bici slatkišima sad smo 1:1, ali jedva, i to samo ako mi uračunamo onu smehotresnu epizodu s Pionirovim čokoladicama, u kojoj nam je pripomogla lično njihova predsednica Kolinda Grabar Kitarović (Pssst, da nas ne optuže za mešanje u hrvatski predizborni proces).

Jer, Nebojša Šaranović je još daleko od kontrolnog paketa u Krašu, dok je Emil Tedeski, vlasnik Atlantik grupe, preko Droge kolinska, 100% vlasnik nekad naše Nade Štark.

Dakle, Hrvatske patriote da nisu ni zucnule: Oni nama naš Smoki („bananicu“ da ne pominjemo, da se samonecveljamo), mi njima njihov Kiki.

Da nisu zucnuli ni naši političari: Nego samo da ćute i da od Šaranovića uče kako se vodi spoljna politika (trgovinska ili svaka druga, svejedno).

Ćuti i radi.

Dakle, naši političari da nisu zucnuli, jer čim otvore usta nešto pokvare.

Novinari mogu i da preteruju: Daj Bože da se ovako slatko ćeramo još.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com