Nigde bez Ivanke: Oni prate Trampa na prvoj svetskoj turneji

Ovog vikenda Donald Tramp započinje svoju prvu svetsku turneju, posetom Saudijskoj Arabiji, a zajedno sa američkim predsednikom na ovu turneju su krenuli i njegova supruga Melanija, ćerka Ivanka i zet Džared Kušner.

Melanija, naravno, putuje u ulozi prve dame, a Ivanka u ulozi „savetnika“. Ivankin suprug Džared, takodje putuje u ulozi savetnika.

Uz Trampa će biti i lider Republikanske stranke, Rins Pribus, inače šef osoblja Bele kuće, kao i Stiven Milen, politički savetnik američkog predsednika.

Stiv Benjon, glavni strateg Bele kuće, takodje putuje sa Trampom, kao i Herbert Rejmond MekMaster, Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost.

Na put je krenuo i Šon Spajser, glasnogovornik Bele kuće koji se „proslavio“ izjavom o Adolfu Hitleru, njegova zamenica Sara Hakabi Sanders, i još jedan član medijskog tima – Houp Hiks, direktorka za strateške komunikacije Bele kuće…

Donald Tramp i njegova svita će predstojeći vikend provesti u Saudijskoj Arabiji, a potom slede posete Izraelu, Vatikanu, Belgiji i Italiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com