Nikšić: Svih 10 miliona Srba se mešalo u izbore

Politički analitičar Ljubomir Filipović u izbornoj emisiji RTCG je rekao da „srpska zajednica broji deset miliona ljudi i da su gotovo svi učestvovali u ovom“ odnosno lokalnim izborima u Nikšiću.

Dobar deo emisije posvećen je oštrim osudama medija u Srbiji, koji su preteranu pažnju posvetili izborima u Nikšiću u kome, smejao se iz Beograda Žarko Korać, većina gradjana nije nikad bila. Oštro je prigovoreno Agenciji za elektronske medije što ništa nije preduzela da u Crnoj Gori zaustavi medije iz Srbije.

Iako je opšti zaključak u studiju bio da je na ovim izborima, iako će ući u vlast, najveći gubitnik Demokratski front i njegov pokrovitelj predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biznismen Miodrag Daka Davidović, lider Narodnog pokreta Za vaskrsenje Nikšića, nije birao reči govoreći o predsedniku Srbije.

On je rekao da je „psihopata Vučić u 953 naslova izlagao sve što može izlagati“.

„Možda će taj ludak stati negde i pustiti tu decu (Narodni pokret) da se bore. Sotona, ludak, čovek koji granica nema. Tom psihopati neko mora stati na put, nije mogao da se zaustavi Davidović, koji je osvojio jedan odbornički mandat.

Izuzimajući uravnoteženog političkog analitičara Srdjana Perića, u studiju su svi otvoreno i gorko žalili što DPS i Milo Djukanović gube vlast u Nikšiću. I otvoreno su se nadali do poslednjeg izbrojanog glasa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com