Pismo 124 generala: Dovedena u pitanje sposobnost Bajdena da bude predsednik

Sudeći prema izveštaju The Telegraph-a, otvoreno pismo 124 penzionisana američka generala i admirala zgrozilo je ostatak Amerike.

U tom pismu vojnici, za koje Telegraph tvrdi da su većinom penzionisani pre dve decenije, sugerišu da Džo Bajden nije legitimno izabrani predsednik i dovode u pitanje njegovu fizičku spremnost da obavlja tu funkciju.

Potpisnici, koji sebe nazivaju „Flag Officers 4 America“ tvrde da je Amerika u „ogromnoj opasnosti“ od „oštrog skretanja nalevo ka jednoj socijalističkoj i marksističkoj formi tiranske vladavine“.

Bez fer i poštenih izbora, koji verno reflektuju „volju našeg naroda“, naša ustavna republika je izgubljena, pišu generali i tvrde da su FBI i Vrhovni sud ignorisali neregularnosti u 2020. godini.

Grupa takodje, prenosi The Telegraph, dovodi u pitanje „fizičko i mentalno stanje vrhovnog komandanta“ i tvrdi da se postavlja pitanje ko je stvarno na funkciji.

Penzionisani generali i admirali tvrde da se „vojnici koriste kao politički pioni, tako što su hiljade njih rasporedjene oko zgrade Kapitola da patroliraju i brane je od nepostojeće opasnosti“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com