Primetili ste: Američki predsednik je imao prvu KZŠ

Predsednik najmoćnije države na svetu Džo Bajden održao je svoju, dugo očekivanu, prvu konferenciju za štampu i nijedna vest sa te konferencije nije zaslužila da je kao udarnu emituje bilo koja velika televizija van SAD.

Predsednik SAD prozivao je po imenu novinare koji će mu postaviti pitanje sa kartica na kojima su bile njihove slike i imena, pa je očito dobijao samo unapred dogovorena pitanja.

Pa smo saznali da će se NATO vojska povući iz Avganistana samo ne zna kad će, za ogroman priliv migranata u SAD preko granice sa Meksikom saznali smo da nije ogromniji nego inače, a za njega je ionako kriv Bajdenov prethodnik Donald Tramp a ne „dobri momak Bajden“ mada on jeste „bio i ostaće dobar momak“.

Za razliku od predsednika po teritoriji najveće na svetu Rusije i predsednika po broju stanovnika najveće Kine, o kojima je predsednik SAD govorio s visine, s arogancijom i kao da su se predsednici 1,5 milijarde ljudi prijavili na njegov konkurs za kamerdinera.

Predsednik SAD ranije je izjavio da je predsednik Rusije ubica, a juče smo saznali da predsednik Kine u „svom telu nema nijedne demokratske kosti“.

Zanimljivo, da se predsednik SAD pre no što će izneti i prvu i drugu ocenu, pohvalio da odlično lično poznaje prvo, ruskog predsednika Vladimira Putina, a zatim i kineskog predsednika Si Djinpinga.

Sa svakim od njih je, kako bi se kod nas reklo, ovce čuvao, pa se oceni samozvanog prvog svetskog tužioca i prvog svetskog forenzičara mora bespogovorno poverovati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com