Putin : Borba za našu istinsku nezavisnost na našim istorijskim teritorijama

Ruski predsednik Vladimir Putin u svom novogodišnjem obraćanju gradjanima Rusije rekao je 2022 godina bila „istinska prekretnica, godina sudbinskih dogadjaja koji su postali granica, koja postavlja osnovu naše zajedničke budućnosti, naše prave nezavisnosti“.

„Zato se danas mi i borimo, štitimo naše ljude na našim istorijskim teritorijama u novim subjektima RF. Zajedno gradimo i stvaramo“, rekao je Putin.

On je rekao da je Rusiji 2022.godine objavljen pravi sankcioni rat s namerom potpunog rušenja njene industrije, finansija, saobraćaja.

„Ali to se nije desilo zato što smo mi zajedno stvorili pouzdanu marginu sigurnosti. To što smo mi uradili i radimo u toj sferi, sve je to nemenjeno jačanju našeg suvereniteta u najvažnijoj oblasti – ekonomiji“,rekao je Putin.

On je ocenio da će sadašnja ruska borba nadahnuti i druge države.

„A naša borba za sebe, za svoje interese i za svoju budućnost, bez svake sumnje će služiti nadahnjujućim primerom za druge države u njihovom nastojanju ka pravičnom multipolarnom svetskom poretku“, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com