Rusi, bre, smirite se ili pošto udaja za ruskog milijardera

Definitivno: navijači iz celog sveta će imati priliku da upoznaju i jednu urnebesnu stranu Rusije, koja se, inače, ne smatra karakterističnom za diktature.

Sreća da je Svetsko prvenstvo u fudbalu pri kraju jer ovo već postaje nova serija Seks i Rusija, namerna da u duboku senku baci i najbriljantnije fudbalske golove.

Danas je sud u Moskvi presudio da izvesna Anastasija Vašukevič veoma poznata kao Nastja Ribka i njen, oh, „kouč“ Aleksandar Kirilov plate po 50.000 rubalja svetski poznatom ruskom oligarhu Olegu Deripaski zbog nasrtaja na njegov privatni život.

Sudjenje je bilo zatvoreno za javnost, a Deripaska je tražio obeštećenje od dva miliona rubalja.

Trenutak je takav da niti je Nastji Ribki do Deripaske, niti njemu do njenih nasrtaja. Jer Ribka i njen pomenuti trener mesecima se već nalaze u zatvoru na Tajlandu gde ih 19. jula čeka početak sudjenja zbog „nelegalnog seks-treninga“! Valjda nisu platili PDV, šta li?

Deripaska je opet izložen mnogo opasnijem nasrtaju sankcija američke administracije na njegovu ličnost i poslovno delo, što je izazvalo ozbiljne nimalo privatne potrese na svetskom tržištu aluminijuma.

Ali, k delu, što bi rekli Rusi.

Ribka, inače autorka knjige „Dnevnik zavodjenja milijardera“, objavila je na svom blogu na Instagramu da bi mogla da podnese prijavu za grupno silovanje. Ali joj se od prijave zgodnijim učinio ultimatum, pa je na društvenoj mreži objavila video u kome tvrdi da bi od pretnje mogla i da odustane ukoliko se Oleg Deripaska njome oženi.

E, onda su advokati Olega Deripaske, koji je već oženjen, presavili tabak i…sad smo tu.

Sudjenje je bilo zatvoreno za javnost, ali ruski mediji pretpostavljaju da Ribki nije ni malo pomoglo što se crno na belo hvalisala zavodjenjem milijardera.

Tek, Ribki i njenom treneru sud je naložio da sva pisanija, slike i video obraćanja u ovom slučaju uklone sa Interneta i zabranio da se ti sadržaji više tamo objavljuju.

Ribka ima pravo da se žali, ali budući da je u jednom nezgodnom zatvoru…

I moglo bi vas takodje interesovati: Deripaska je od 2001. godine oženjen Polinom, kćerkom Valentina Jumaševa, najpre šefa predsedničke administracije Borisa Jeljcina, a onda i njegovog zeta, muža Tatjane Jeljcin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com