Skupština Crne Gore na potezu : Hoće li Crna Gora postati plantaža banana?

Poslanici Skupštine Crne Gore danas odlučuju da li će na dnevni red svoje dve odvojene sednice staviti predlog Vlade za skraćenje mandata Skupštini, a zatim predlog koalicije „Crno na bijelo“  i opozicije o izglasavanju nepoverenja Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Juče Skupstina Crne Gore nije prihvatila da u dnevni red uvrsti predlog Krivokapića za smenu potpredsednika Vlade Dritana Abazovića lidera koalicije „Crno na bijelo“.

Sam Krivokapić je juče u vanrednom obraćanju javnosti rekao da „zna da će prestati da bude premijer jer je to dogovorio gospodin Milo Djukanović s Dritanom Abazovićem“.

„Maske su pale, ko želi da vidi može, ko ne želi ne mora… Oni koji su od ove vlade najviše dobili, oni koji su najmanje radili, a najviše galamili, ruše ovu vladu“, rekao je on i pozvao gradjane Crne Gore da ostanu kod kuće.

On je rekao da su ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulić i Zoran Brdjanin hteli da ga ubede da je „Crna Gora s pravom najveći uvoznik banana u Evropi, da svaki gradjanin Crne Gore potroši 24 kilograma banana mesečno“.

„Sad očekujem da će avangardni deo Crnu Goru da pretvori u plantažu banana“ rekao je Krivokapić aludirajući na otkriće ogromne količine kokaina u kontejnera kojima su navodno uvožene banane.

Zaplena tog kokaina smatra se razlogom što je pod 24 – satnu policijsku zaštitu stavljena Milena Petričević direktorka Uprave poreza i carina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com