Smemo li stvarno verovati u metro?

Direktor Decje klinike u beogradskoj Tiršovoj ulici Zoran Radojičić danas se priključio onima koji su u aktuelnoj predizbornoj kampanji za Beograd ispalili najzahtevnije obećanje:METRO.

“ Metro će promeniti filozofiju grada“ rekao je Radojičić, prvi na beogradskoj listi Srpske napredne stranke, i dodao da tada kad nam izgrade metro neće biti bitno gde živite “ nego da li ste u blizini metroa i metro stanice“ ( vidi:Ekonomske vesti u Moskvi: METRO).

Pre Radojičića, metro nam je, sa beogradskog predizbornog skupa u beogradskoj opštini Voždovac,obećao predsednik države Aleksandar Vučić.

A još pre Vučića, aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Ovo je vreme predizborne bitke za Beograd i sva predizborna obećanja bi trebalo uzeti sa razumnom rezervom.A s obzirom da su nam metro obećavali i ranije- decenijama- tu bi rezerva trebalo da bude ne samo preporučljiva( Vidi: Vučić:Gradnja BG-metroa počinje 2016.godine).Naročito kad obecanja dolaze od oprobanih političara- oni se obraćaju odraslima, a odrasli se lažu medjusobno.Ali publika decjeg lekara Radojičića je nešto drugačija.Dakle,ozbiljno napadamo metro? Kojim parama?I vazi li još onaj Memorandum o razumevanju o gradnji metroa, koji je novembra 2014.potpisan s Francuzima za boravka u Beogradu tadašnjeg francuskog premijera Manuela Valsa?8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com