Smešna strana sveta: Crna Gora postala i ostala švercerska država u borbi za Veliku Srbiju?!

Bivši predsednik skupštine Crne Gore i sadašnji poslanik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić danas je rekao da se najbolji učenici u Crnoj Gori upisuju ne više u gimnaziju nego u Nautičku školu u Kotoru sa željom da postanu najbolji šverceri.

On je na sednici Narodne skupštine Crne Gore rekao da su se ranije najbolji učenici upisivali u gimnazije, a ko ne bi uspeo da se upiše u gimnaziju upisivao bi se u Nautičku školu.

„Sad najbolji učenici idu u Nautičku školu da bi postali najbolji šverceri”, rekao je Krivokapić i dodao da je Crna Gora već sad „svetski vrh u švercerima“.

„Kad nam dodje ovaj obrazovani i pametni kriminal, zaboravićemo i Škaljarce i Kavčane”, rekao je Krivokapić.

On je rekao da je 13 godina bio drugi čovek u državi i da se stidi pred precima od onoga što “smo napravili od Crne Gore koju smo od njih preuzeli”.

Takodje opozicioni poslanik Andrija Mandić je Krivokapiću replicirao da on nije bio drugi „nego što se ideologije tiče, prvi čovek u državi“ i da je Krivokapićeva politička stranka zarad projekta očito morala da žmuri što se tiče šverca i ekonomije.

„Zbog projekta nezavisne Crne Gore zaboravili ste onaj važniji ekonomski deo”, rekao je Mandić.

Na to je Krivokapić rekao da su šverc i ovakva ekonomija nastali u borbi za Veliku Srbiju, a ne u borbi za nezavisnu Crnu Goru.

On nije objasnio zašto je nezavisna Crna Gora nastavila sa švercerskom ekonomijom i po napuštanju borbe za Veliku Srbiju i čak se u tom poslu, kako je sam rekao, popela na svetski vrh.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com