Smešna strana sveta: Narodska serija o Draganu Đilasu

Kad pasionirani gledalac sednica Narodne skupštine Srbije pomisli da je uloga odsutnog Dragana Đilasa u tom filmu  narasla do razmera da se više nema šta dodati, narodni genij u genima poslanika Srpske napredne stranke ga odmah na licu mesta ne demantuje, nego patosira svojom kreativnošću.

Tako je dosad slabo poznata poslanica Ana Čarapić danas imala trenutak koji će je, potvrđeno je kasnije, vinuti u narodne zvezde.

Poslanica Čarapić je dugo i nadahnuto govorila o temama današnje sednice koje su se uglavnom ticale državnih finansija, sve ih po tačkama dovodeći u opoziciju prema državnim finansijama koje, po poslanici Čarapić, reprezentuje baš Dragan Đilas.

Pa je, između ostalog, objasnila da je za vreme Dragana Đilasa u Smederevu istopljeno 30.000 komada našeg oružja dok je za vreme Aleksandra Vučića nastavljena modernizacija naoružanja naše vojske.

Za vreme Dragana Đilasa snimljeno je 50 serija, a za vreme Aleksandra Vučića 90 serija, rekla je poslanica Čarapić.

I još je mnogo govorila isključivo u tom smislu i na toj relaciji.

A onda je novopostavljena ministarka državne uprave Marija Obradović oduševljeno na licu mesta patentirala „Čarapić način diskusije“ i toplo ga preporučila svim poslanicima na dalje korišćenje i širenje.

„Hoću da vas pohvalim za način na koji ste diskutovali o ovim temama, za način da se narodskim jezikom objasne sve ove brojke, jer ozbiljne rasprave često zamaraju prosečnog građanina“, rekla je ministarka Obradović.

„Sve pohvale sa moje strane i da vaše kolege usvoje vaš način“, zaključila je ministarka Obradović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com