Smešna strana sveta: Ko je prvi rekao 24-časovni policijski čas?

Cela Srbija čeka da narodna policija objavi rezultate najavljenog prikupljanja svih dokaza o lažnoj objavi izvesnog Vladimira P. iz Beograda da će 1. aprila biti uveden 24-časovni policijski čas.

Na stranu to što se, kako su saznali mediji, Vladimir P. vadio na ženu umesto na 1. april, ali tako ti je to u mačističkoj zemlji Srbiji.

Narodna policija će, medjutim, sada pokazati koliko je narodna, a koliko nepristrasna u svojim istragama.

Jer, ova istraga mora da vodi do predsednika države Aleksandra Vučića koji je pozamašnoj zbirki svojih omiljenih pretnji u nedelju 29. marta dodao: „Uvešćemo policijski čas na 24 sata iduće nedelje, ako ove mere ne funkcionišu, kako bi zaštitili živote gradjana“.

Vučiću je, doduše, šlagvort za još jednu pretnju dala voditeljka pozivajući se, kako i on sam voli, na neimenovane stručnjake koji, kako i on sam voli, misle da bi Srbiji najbolje bilo da kopira Kinu. Ali novinari su nosioci i ideje da se stopiraju društvene mreže, od tog  vam virusa nema pomoći.

Ne znamo koliko su široka ledja supruge Vladimira P, iza kojih bi on mogao muški da se sakrije, ali niko živ ne veruje da bi on mogao da uvede policijski čas u Srbiji.

Ali da bi Aleksandar Vučić mogao da uvede šta mu padne na pamet, u to ne sumnja niko.

Zato je šturmiranje prodavnica počelo odmah u ponedeljak, a uzrok ovolikoj povici na Vladimira P. pre će biti skretanje pažnje s činjenice da je Srbija u regionu postala predmet distanciranja kao jedina država koja je raspustila parlament i uvela policijski čas odnosno iskoristila jedan svetski zdravstveni problem da uvede i druge mere koje opasno podsećaju na neka sačuvaj bože vremena i s pravom izazivaju strah od diktature.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com