Smešna strana sveta: Žuti prsluk u Narodnoj skupštini Srbije

Poslanik Boško Obradović (Dveri) pojavio se u Narodnoj skupštini Republike Srbije u žutom prsluku očito želeći da uspostavi virtuelnu vezu parlamenta u Beogradu s dogadjajima u Parizu.

On je u svom izlaganju postavio ministru finansija Republike Srbije Siniši Malom i par pitanja o Kosovu i Metohiji i merama koje tamo donosi kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Predsedavajući parlamentom Srbije Vladimir Marinković očito je uveren da je Obradović uspešno uspostavio ne samo vezu izmedju Beograda i Pariza nego je to učinio via Kosovo, pa je Obradovića grozničavo prekinuo.

“Nemojte bez potrebe da palite vatru”, rekao je Vladimir Milovanović i dodao; “Kakve veze ima ministar Mali sa (Ramušem) Haradinajem”?

To se misli na onog Haradinaja, koji je upravo firmama koje plaćaju porez budžetu kojim komanduje Mali uveo carine od 100 odsto. Stvarno njih dvojica nemaju nikakve veze.

Za razliku od Marinkovića, vrlo aktivni poslanik SNS-a Vladimir Orlić nije video asocijativnu vezu izmedju Obradovićevog prsluka i pariskih dogadjaja. Njemu Obradovićev prsluk govori da se Obradović pored karijere „Djilasovog koordinatora“ i „Djilasovog lakeja“ sprema i za karijeru komunalaca! Tu je poslanik brzo shvatio da je sam skrenuo na teren klizave asocijativnosti, pa je u Obradoviću u žutom prsluku brzopotezno prepoznao čoveka namernog da se pridruži Lejkersima.

A onda je Obradović, neobavešten da je pariski protest zakazan za 8. novembar verovatno otkazan, pozvao gradjane Srbije da baš tog dana u 18 sati dodju na studentski plato u Beogradu i pobune se protiv ove vlasti.

Pošto je poziv pred TV kamerama i ponovio, predsedavajući poslanik SNS-a Arsić mu je rekao: “Rekli ste šta ste hteli. Da mi više ne spočitavate da smo mi diktatura“, rekao je Arsić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com