Tramp: Neće valjda Pompeo da pere sudove kad mu žena nije kod kuće!

Američki predsednik Donald Tramp otpustio je generalnog inspektora Stejt departmenta Stiva Linika zato što je to od njega tražio državni sekretar Majk Pompeo, pošto je Linik pokrenuo istragu povodom Pompeove upotrebe federalnih službenika za obavljanje privatnih poslova.

Odgovarajući na pitanja novinara o tome, američki predsednik je rekao da je Pompeo visokokvalifikivan kadar i briljantan čovek i da ne treba on da pere sudove kad mu žena nije kod kuće ili šeta psa kad tu nisu njegova deca.

Zato je u redu, prenosi stav američkog predsednika Huffington Post, da to čine federalni službenici dobro plaćeni novcem poreskih obveznika, pa i službenici tajnih službi.

“Sad mi vi pričate o šetnji pasa i pranju sudova. A znate šta? Ja bih više voleo da Pompeo razgovara s nekim od svetskih lidera nego da pere sudove ukoliko njegova žena nije kod kuće ili šeta psa ukoliko tu nisu njegova deca…to je tako glupo”, prenosi Huffington Post reči Trampa.

“Možda je bio zauzet”, rekao je američki predsednik i kao najnormalniju stvar zamislio sledeći razgovor izmedju državnog sekretara i nekog službenika tajne službe: “Ja razgovaram s Kim Džong Unom… molim vas prošetajte mi psa”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com