Verujte ili ne, kako vam drago: Medju Amerikancima omiljen auto koji ne postoji

Tradicionalna anketa američke Strategic Vision medju 200 000 Amerikanaca, koji su kupili novi auto pokazala je da oni najkvalitetnijom auto – markom smatraju kola čija konstrukcija i proizvodnja su još samo na nivou glasina!

Kako prenosi finanzen.net,  24 odsto anketiranih Amerikanaca smatra najkvalitetnijim autom I Konzern Apple, mada se ne zna ni kad će se taj auto pojaviti na tržištu, ni da li će uopšte, ni šta će mu biti karakteristike.

Neko bi rekao da su anketirani odgovarali napamet, Strategic Vision misli da nisu, nego veruju  moćnoj Apple marki, na nevidjeno.

Posle I Koncert Apple, po kvalitetu marke druga je Toyota sa 15 odsto, treća Honda sa 13 odsto, dok Tesla, Lexus, BMW i Porše dele četvrto mesto za po 11 odsto.

Anketirani su pitani koju bi od marki najradije uzeli u razmatranje pri sledećoj kupovini auta. I tu je nepostojeći IKonzern Apple odlično prošao.

Na prvom mestu je Toyota sa 38 odsto glasova, za njom sledi Honda sa 32 odsto, pa IKonzern Apple sa 26 odsto. Tesla je tek na četvrtom mestu sa 20 odsto.

Anketirani su mogli da se odluče izmedju 45 ponudjenih marki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com