Vučićev tata za Rusija1: Vučićev deda bi na konju došao u Rusiju…

Televizijske stanice u svetu i regionu posvetile su zapaženu pažnju četvrtoj po redu poseti ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

Ruska državna televizija „Rusija 1″ emitovala je opširan prilog svog specijalnog izveštača iz Beograda u kome se pojavio i Andjelko Vučić, otac predsednika Republike Srbije.

On je za tu rusku televiziju rekao da je njegov otac, Vučićev deda, veoma voleo Rusiju i da je sanjao da u Rusiju ode na konju.

Nije uspeo, rekao je Andjelko Vučić, ubili su ga hrvatski fašisti, ustaše.

Ruski mediji prenose i delove intervjua predsednika Srbije ruskoj agenciji TASS u kome Vučić kaže “ Sada će glavno mesto ( u njegovom kabinetu – prim.EV),  zauzeti orden Aleksandra Nevskog .Moj otac je zaplakao kada je cuo da me je tim ordenom nagradio predsednik Putin,a kada mi ga bude predavao…hteo bih da to neko snimi da se vidi šta to znači za celu našu porodicu , naročito s očeve strane“.

U prilogu ruske televizije  se najavljuje da će tokom današnje posete Putina Beogradu biti reči o energetici, a u okviru toga i o atomskoj energiji!

Najavljeni su i razgovori o Kosovu, ali bez navodjenja detalja.

Pojavljuje se u prilogu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji kaže da trenutno nema jeftinijeg gasa od ruskog i da će Srbija, ukoliko gasovod „Turski tok“ stigne do Bugarske, platiti da dodje i do Srbije.

Insistira se na uzajamnoj odanosti Rusije, koja je Srbiju uvek podržavala, i Srbije, koja je uprkos pritiscima odbila da se pridruži zapadnim sankcijama Rusiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com