Djukanović : Da je pokušaja državnog udara bilo, dokazuje dosije koji mi je pokazao Vučić

Aktuelni predsednik Crne Gore i predsednički kandidat Milo Djukanović rekao je da je ubedjen da je pokušaja državnog udara u Crnoj Gori bilo i kao glavni dokaz je više puta naveo dosije, koji mu je pokazao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Predsednik Srbije je izjavio da je pogledao dosije i da mu se digla kosa na glavi kako je Srbija zloupotrebljena u pripremi tog državnog udara“, rekao je Djukanović tokom tv duela s predsedničkim kandidatom i liderom Demokratskog fronta Andrijom Mandićem.

Zaista je Srbija bila platforma ruskih Federalne službe bezbednosti i GRU, „to je priznao i Vučić“, rekao je Djukanović.

“ Bezbednosna informativna agencija je pratila te ljude u Srbiji, uzela je DNK tih ljudi sa njihovih četkica za zube“, rekao je Djukanović.

Djukanović je rekao da mu je Vučić omogućio uvid u taj dosije, ali da Vučić nije ispunio obećanje da će taj dosije dati pravosudnim organima Crne Gore.

On je rekao da je „ostvarenje ideje srpskog sveta protiv interesa Crne Gore“ i da je on „ljuti neprijatelj velikosrpskog nacionalizma“ čiji se centar više ne nalazi u Srpskoj akademiji nauka nego na Andrićevom vencu.

Djukanović je priznao da su odnosi Crne Gore i Srbije na niskom nivou, ali je za to okrivio velikisrpski nacionalizam ojačao pod uticajem Rusije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com