Putin : Kažem vam ja da je za Rusiju bolje da pobedi Bajden

Tako je ruski predsednik Vladimir Putin reagovao na izjavu aktuelnog američkog predsednika Džo Bajdena da je Putin „ludi kučkin sin“ zbog kog svet mora da brine o nuklearnom ratu.

„Vi ste me pitali, ko je za nas poželjniji na funkciji budućeg predsednika SAD. Ja sam vam rekao da ćemo mi raditi sa svakim predsednikom, ali ja smatram, da je za nas, za Rusiju, Bajden poželjniji i sudeći po tome što je rekao, ja sam apsolutno u pravu“, rekao je Putin u razgovoru s novinarem Pavlom Zarubinim.

Američki predsednik Džo Bajden, pritisnut predizbornim sumnjama u njegove fizičke i mentalne sposobnosti, izjavio je u San Francisku, kako je preneo pul američkih novinara i CNN :

„Mi imamo tog ludog kučkinog sina, Putina, druge. I mi stalno moramo da brinemo zbog nuklearnog konflikta. A glavna opasnost za čovečanstvo je klima“, rekao je aktuelni američki predsednik.

Na tu je izjavu najpre iz Kremlja reagovao Dmitrij Peskov, pres sekretar ruskog predsednika.

„Ja mogu da kažem da slične neotesane izjave iz usta šefa američke države teško da su u stanju da na bilo koji način pogode šefa neke druge države.A posebno predsednika Putina. Ali to je ogromna sramota za samu [tu]državu… Ukoliko predsednik takve države koristi takav rečnik, pa toga se treba stideti… „, ocenio je Peskov, a prenose mediji u Rusiji i svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com