Smešna strana sveta: Rusija se saginjati neće

Dakle, to rečima ne može verodostojno opisati ni najveštiji novinar, zato su neki ruski portali s pravom dali vreme video-zapisu novog-starog ruskog premijera Dmitrija Medvedeva kako postavlja nove i ponekog starog vice-premijera i, još lepše, sa očitim zadovoljstvom, ko loše karte, meša njihove stare i nove funkcije.

Poslanici „Jedinstvene Rusije“ su disciplinivano uživali zajedno s njim sve dok se ikako moglo. A onda je disciplina načisto pukla. Dmitrij Medvedev je, zašto da ne, rekao je on za ministra gradjevinarstva predložio dojučeranjeg vice-premijera za sport (i kulturu) Vitalija Mutka.

I tad su jedinstveni poslanici “Jedinstvene Rusije” jedinstveno s jedinstvenim premijerom – grunuli u smeh.Svetu, FIFA-i, WADA-i… jer, zna se rekao je i sam se boreći sa smehom Medvedev „da se mi ne povijamo pod spoljnim okolnostima“. Jao, tad je bilo još smešnije: pa što onda Mutko nije ostao u sportu?

U pravu je, složio se i komentator lista Komersant, svejedno je ko će se sad baviti sportom: “Sport su ljudi koji su njime dosad upravljali, doveli do planiranog kraja – dalje se nema kud… A taj čovek ide dalje da gradi stanove, podiže kuće i bavi se nečim sasvim drugim. A ja se plašim da će te kuće početi da padaju“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com